NATT&DAGs Slottsfjell-anbefalinger

Det er noen spørsmål her i livet det ikke finnes gode svar på. Hva blir man etter å ha studert humaniora? Hva er best av religion og ateisme? Er Morten Abel, Tore Renberg og Janove Ottesen samme person? Heldigvis er det ett spørsmål vi kan svare på: Hva skal du se på Slottsfjell i år? Jo, hør bare her. Torsdagen: HALIE Den legendariske Bergens Tidende-skribenten Einar «Engelen» Engelstad var fra seg av lykke etter å ha sett Hannah Emilie Grung aka Halie under Vill Vill Vest (Bergens svar på Bylarm) i fjor: «Hun kom, hun sang og hun vant. Blant […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X