NATT&DAGs guide til å lykkes i det sosiale hierarkiet

Peterson, som har skaffet seg en intens følgerskare ved å misforstå et lovforslag, foreslår å løse livets mange floker på en måte som er like enkel som den er forførende: Vi må se til hummeren. For hummeren, i tillegg til å være velsmakende og permanent bevæpnet, har reseptorer for nevrotransmitteren serotonin. Disse regulerer tilbøyeligheten til å innta aggressive positurer (og dermed dominere andre hummere). Den hummeren som havner på toppen av hummerhierarkiet er derfor den med mest serotonin. Hmm, interessant! Vi mennesker er neppe velsmakende, og kun Oslo-politiet er permanent bevæpnet – men serotonin, det har vi (med mindre man […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X