Når ble mangelen på sex en egen, kvinnehatende voldsideologi?​

I søken etter et trist menneske å relatere til en ensom natt kom jeg over «Kyle Incel» på Youtube. Han fremstår som en helt alminnelig, ung fyr. Beskjeden, normalvektig, velfrisert skjegg, brunt, rotete hår, snille øyne og en rolig stemme. Tittelen på videoen var «On Tinder and My Suicide Plans». 22-åringen fra Connecticut forteller i en rekke webcam-videoer om sitt lille liv. Om å bo hos foreldrene sine, om den kjipe jobben på den lokale kinoen, om ensomheten, og resten av pakka: jomfrudom, selvhat, spiseforstyrrelser, depresjon og selvmordsforsøk. Ett minutt ut i introduksjonsvideoen på kanalen hans begynner han å snakke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X