Når ble mangelen på sex en egen, kvinnehatende voldsideologi?​

I søken etter et trist menneske å relatere til en ensom natt kom jeg over «Kyle Incel» på Youtube. Han fremstår som en helt alminnelig, ung fyr. Beskjeden, normalvektig, velfrisert skjegg, brunt, rotete hår, snille øyne og en rolig stemme. Tittelen på videoen var «On Tinder and My Suicide Plans». 22-åringen fra Connecticut forteller i en rekke webcam-videoer om sitt lille liv. Om å bo hos foreldrene sine, om den kjipe jobben på den lokale kinoen, om ensomheten, og resten av pakka: jomfrudom, selvhat, spiseforstyrrelser, depresjon og selvmordsforsøk. Ett minutt ut i introduksjonsvideoen på kanalen hans begynner han å snakke […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.