Vinn billetter til Sommerøya!

Liker du øyaer som ikke er øyer? Liker du elektronisk musikk? Liker du å sende en melding til en venn der du forteller hen at du nettopp har vunnet billetter? Liker du det pirrende tidsrommet før vennen din har lest meldingen, hvor du begynner å tvile på om vennskapet deres egentlig er så nært at dere kan dra på festival sammen? Uansett holdes Sommerøya 17. og 18. august. Og du kan vinne to billetter. Det kommer internasjonalt svære artister som Claptone, Surgeon, DJ Koze, Honey Dijon og Sebastian Mullaert. Skriv navnet på en venn i kommentarfeltet for å vinne! Les også: Tidens ånd: […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X