Foto: Duen

«Duen»: –  Et hardt og rått knull gir en sterkere opplevelse enn varsom elskov

Denne saken er en del av en større artikkel N&D har gjort på fetisjer. På FetLife møter jeg også «Duen», som har en pupp dekket av størknet stearin som profilbilde. På profilen har hun publisert resultatene fra en BDSM-test på nett (noe som viser seg å være en utbredt praksis blant medlemmene på FetLife). Resultatet viser at hun er 100 prosent «switch» – noe som, slik ordet gjerne tilsier, betyr at hun svitsjer mellom å være dominant og underdanig. Alt etter dagsform. Foto: Duen – Det er vel en måte å bedrive maktutjevning på i praksis. Yrket mitt stiller krav […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X