Boikotter VM: – Homofile sendes i konsentrasjonsleirer

Fotball-VM er over oss. For noen er det årets høydepunkt, for de fleste av oss er det kjærkommen sommerunderholdning. Men, er det egentlig moralsk forsvarlig å gosse seg i god fotball når vertslandet er et grusomt illiberalt regime som forfølger minoriteter, journalister, invaderer nabolandene sine og benytter nordkoreanske slavearbeidere for å bygge stadioner?  Flere mener at nei, det er det ikke. På Facebook finnes det en innsamlingsaksjon der man inviteres til å donere penger til FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold hver gang Russland skårer mål i mesterskapet, som i år arrangeres samtidig med Pride. LES OGSÅ: Terje Søviknes uønsket i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.