Boikotter VM: – Homofile sendes i konsentrasjonsleirer

Fotball-VM er over oss. For noen er det årets høydepunkt, for de fleste av oss er det kjærkommen sommerunderholdning. Men, er det egentlig moralsk forsvarlig å gosse seg i god fotball når vertslandet er et grusomt illiberalt regime som forfølger minoriteter, journalister, invaderer nabolandene sine og benytter nordkoreanske slavearbeidere for å bygge stadioner?  Flere mener at nei, det er det ikke. På Facebook finnes det en innsamlingsaksjon der man inviteres til å donere penger til FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold hver gang Russland skårer mål i mesterskapet, som i år arrangeres samtidig med Pride. LES OGSÅ: Terje Søviknes uønsket i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X