Per-Willy Amundsen

– Svært høyreradikale krefter sitter sentralt i Frp

– Det er skammelig at tre Frp-representanter bryter med egen stortingsgruppe og ellers enstemmig Storting og stemmer mot å utvide straffelovens hatvoldparagraf til å også gjelde kjønnsutrykk og kjønnsidentitet.  Det sier nestleder i Sosialistisk Ungdom, Freddy Øvstegård. På mandag drøftet Stortinget et representantforslag fra Arbeiderpartiet om å inkludere kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk i straffelovbestemmelsene for diskriminering. Forslaget ble vedtatt, men tre Frp-representanter brøt med stortingsgruppa og stemte imot forslaget. Disse var Per-Willy Amundsen, Hanne Søttar og Morten Ørsal Johansen. – Jeg ble bokstavelig talt kvalm, sier Øvstegard, og tilføyer:  – At tidligere justisminister Per-Willy Amundsen og medlem av Frps stortingsgruppestyre Hanne Søtta stemte imot gjør […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.