Per-Willy Amundsen

– Svært høyreradikale krefter sitter sentralt i Frp

– Det er skammelig at tre Frp-representanter bryter med egen stortingsgruppe og ellers enstemmig Storting og stemmer mot å utvide straffelovens hatvoldparagraf til å også gjelde kjønnsutrykk og kjønnsidentitet.  Det sier nestleder i Sosialistisk Ungdom, Freddy Øvstegård. På mandag drøftet Stortinget et representantforslag fra Arbeiderpartiet om å inkludere kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk i straffelovbestemmelsene for diskriminering. Forslaget ble vedtatt, men tre Frp-representanter brøt med stortingsgruppa og stemte imot forslaget. Disse var Per-Willy Amundsen, Hanne Søttar og Morten Ørsal Johansen. – Jeg ble bokstavelig talt kvalm, sier Øvstegard, og tilføyer:  – At tidligere justisminister Per-Willy Amundsen og medlem av Frps stortingsgruppestyre Hanne Søtta stemte imot gjør […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X