Oneohtrix Point Nevers vakre og overveldende «Age Of» har noen av årets flotteste låter

Nesten tre år har gått siden den russisk-amerikanske synthmesteren Daniel Lopatin ga ut sitt forrige album, Garden of Delete. I mellomtiden har det skjedd mye, både for ham og omverden. Etter en serie stadig mer uforutsigbare og kritikerroste album i skjæringspunktene mellom retro og hypermoderne, ambient og kaotisk, har han både fått prøve seg som nærmest fullblods popprodusent sammen med ingen ringere enn Hudson Mohawke på Anohnis album Hopelessness, og laget et truende soundtrack til den allerede vanvittig intense thrilleren Good Time. I disse samarbeidene har han måttet operere med noe mer strukturert musikk, og det merkes på Age Of, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.