Morgenbladets etiker, estetiker og… hysteriker?

Morgenbladet holder seg stadig aktuell med spalten «Morgenbladets Etiker», der professor i idéhistorie Trond Berg Eriksen svarer leserne på deres hverdagslige dilemmaer. Vi ble derfor veldig engasjert da Morgenbladet annonserte at de ville lansere spalten «estetikeren», en spalte for de små estetiske kvaler – og de store eksistensielle spørsmål. Hittil har vi sett at det kan spenne fra «Jeg ønsker meg en slåbrok. Jeg er ikke rik. Hvor skal jeg lete» til «Hva gjør jeg når Sylvi Listhaug har tatt fra meg favorittplagget mitt – høyhalset genser?». Eksistensiell krise avverget! Puh! Det har også vært skrevet noe om «vetikkeren», men hvem […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X