Spilleliste: Nye låter fra Angelo Reira, Sleep, Snow Boys, Orions Belte, TØFL, Smeke Reven +++

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappelignende greia heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først. Under er litt om noen av låtene – flere i lista! Hør og følg! Les også: Girl in red: – Mamma tror jeg kommer til å bli superkjendis Angelo Reira – Plutselig Loddefjord-rapper Angelo Reira, som egentlig heter det litt mindre artistnavn-vennlige Trond Eriksen, har hatt et album […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.