Tommy Steine om remake av legendarisk krangleprogram: – Fett at det har blitt en kultgreie

Hunter S. Thompson skal i sin tid ha gjenskrevet amerikanske klassikere som The Great Gatsby, ord for ord. Han ville oppleve hvordan det føles å skrive et mesterverk. Med eller uten samme type motivasjon har komikameratene i Morten Ramm-ledede Humornieu laget en remake – replikk for replikk, scene for scene, bilde for bilde – av «Komikameratene S01E01». TV2-dokusåpen fra 2011 har i enkelte miljøer (les: N&D-kontoret) oppnådd kultstatus, og er en definitiv klassiker i sin sjanger, så det var bare et tidsspørsmål før fenomenet skulle blitt studert nærmere. Komikameratene viser oss bak kulissene på Latter-showet med samme navn. Den dårlige kjemien mellom […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.