Kakkmaddafakka spiller på Blå på torsdag: – Det er nice times

Men hva synes de om innvandring?

SPONSET INNHOLD
b
a

NATT&DAG inviterer sammen med Roskilde og BLÅ til slippfest, artistslipp og FEST 5. april! 

Det er slippfest for vår nye utgave, og så er det slippfest for noen av artistene som skal spille på Roskilde i sommer. Sammen med Jakob Ogawa, Musikkelskerne og Beryl Diane er Kakkmaddafakka annonsert som kunstnerisk innslag, og bygger oppunder ekstasen over årets første utepils alles enighet om at våren (kanskje) har kommet til Oslo. Vi hørte med vokalist Pål Vindenes hvordan han skal feire vårslippet.

Hvor mye drikker dere før dere går på scenen i morgen?
– Null. Hvis det er gøy drikker vi underveis. De første ti årene vi holdt på drakk vi jævlig mye før vi gikk på scenen. Men når vi er på turné i 30 dager på rad blir det slitsomt å måtte ha den alkoholen hver gang du går på en scene. Så da har vi en greie om at vi ikke drikker før gig, men at vi drikker underveis.

Dere syntes Freddy Kalas var Norges nye stortalent i 2016, hvordan synes dere det har gått med ham?
– Er ikke han jævlig god han da? Han har jo bangers på bangers! Jeg skjønner ikke hvorfor ikke «Feel Da Rush» vant MGP. Han er jo Norges Bob Marley. Han og Admiral P. Kanskje Admiral P er Norges Bob Marley og Kalas er Norges Peter Tosh.

Hva skjer i Bergen om dagen?
– Det er jævla mye spess som skjer i Bergen hele tiden, haha! Nei, det er ikke så jævla mye spess liksom, men det er det vanlige, liksom. Det er studio living, det er nice times.

Helt på tampen: Hva er Kakkmaddafakkas offisielle standpunkt i innvandringsdebatten?
– Vi har ikke noe offisielt standpunkt, men vi kan si oss sjøl som relativt liberale.

Dødsstraff, da. For eller mot?
– Mot dødsstraff.

God vår, ses på Blå til LEVENDE musikk!