Frank Znort Quartet feirer 20 år på søndag: – En gang stilte vi oss opp i bushen i Uganda

Tenk å gigge HVER søndag! FZQ spiller som alltid opp med punk i storbandformat, og det er som alltid GRATIS. Hvis du er gammel nok, da. Som du jo er fordi du må være voksen for å lese denne nettsiden ;-) Bandet har holdt på siden 1998. Hver konsert lodder de ut en bootleg fra forrige søndag, som har resultert i hvor mange liveopptak...? – Vi har gitt ut mer enn 850 liveopptak. Ganger tre CD-eksemplarer hver konsert. Her finnes opptak av alt som kryper og går av veletablerte musikere som gjesteartister. Tror ikke engang alle artistene er klar over det, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X