Tidens ånd: Desperate bloggere

Hva skal bloggerne leve av etter å ha blitt anmeldt for ikke å ha merket produktplassering for hippe produkter? Produktplassering for kjipere produkter, selvfølgelig! Toppbloggere som Vanessa Rudjord og Maja Casablancas (og følgelig sikkert resten av blogg-Norge) har etter alt å dømme sunket til lavest spons-nivå mulig og begynt å reklamere for pulverkaffe (<3) og Santa Marias taco-sett iført Isabel Marant Étoile-fillene sine. Vi gleder oss til å se First Price- lasagne servert i limited edition-servise fra Hay. Med et smil :)​ (Denne lille tekstsnutten er tatt fra vår spalte «Tidens ånd» – les hele her – fra aprilutgaven av N&D)

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X