Tidens ånd: Desperate bloggere

Hva skal bloggerne leve av etter å ha blitt anmeldt for ikke å ha merket produktplassering for hippe produkter? Produktplassering for kjipere produkter, selvfølgelig! Toppbloggere som Vanessa Rudjord og Maja Casablancas (og følgelig sikkert resten av blogg-Norge) har etter alt å dømme sunket til lavest spons-nivå mulig og begynt å reklamere for pulverkaffe (<3) og Santa Marias taco-sett iført Isabel Marant Étoile-fillene sine. Vi gleder oss til å se First Price- lasagne servert i limited edition-servise fra Hay. Med et smil :)​ (Denne lille tekstsnutten er tatt fra vår spalte «Tidens ånd» – les hele her – fra aprilutgaven av N&D)

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.