Byrådet vil stenge Grünerløkka tidligere: – Vil få alvorlige konsekvenser for utelivet

– Det vil være kroken på døra for flere av aktørene rundt Olaf Ryes plass og Birkelunden hvis byrådets forslag til skjenkeregler vedtas. Det sier Jan Robert Johnsen, leder i Grünerløkkas kultur- og næringsforening. For Ap/SV/MDG-byrådets forslag til nye skjenkeregler innebærer nemlig at flere serveringssteder rundt Olaf Ryes plass vil miste timer med skjenking. Det omfatter steder som Syng, Parkteatret, Ryes, Fontés, Grünerhagen, Eldhuset, Retro og Tea Lounge. Nå har de mulighet til å servere alkohol fram til 23.00 ute og 03.00 inne, men hvis byrådet får gjennomslag for forslaget vil de måtte stanse serveringa ute klokka 22.00 og inne klokka 01.00. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.