Foto:

SV vil åpne for rusmiddel-testing: – Tungt rusavhengige kan ikke vente en uke på svar

I februar skrev NATT&DAG om at Tolletaten varsler politiet når de oppdager test-kit for narkotika i forsendelser. Advokat og nestleder i Foreningen Tryggere Ruspolitikk, Dagfinn Paust, kalte det for en potensielt dødelig politikk. – Det er veldig uheldig at man slår ned på skadeforebyggende tiltak. At tollerne varsler politiet når de oppdager test-kits i en forsendelse vil jo bare medføre at folk kvier seg for å kjøpe test-kit. Les også: – At tollerne varsler politiet når de oppdager test-kits er veldig uheldig  – 600 mennesker vil dø Nicholas Wilkinson, stortingsrepresentant i SV, holder samme linje. Rusreformen ble debattert på Stortinget på tirsdag, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.