Foto:

SV vil åpne for rusmiddel-testing: – Tungt rusavhengige kan ikke vente en uke på svar

I februar skrev NATT&DAG om at Tolletaten varsler politiet når de oppdager test-kit for narkotika i forsendelser. Advokat og nestleder i Foreningen Tryggere Ruspolitikk, Dagfinn Paust, kalte det for en potensielt dødelig politikk. – Det er veldig uheldig at man slår ned på skadeforebyggende tiltak. At tollerne varsler politiet når de oppdager test-kits i en forsendelse vil jo bare medføre at folk kvier seg for å kjøpe test-kit. Les også: – At tollerne varsler politiet når de oppdager test-kits er veldig uheldig  – 600 mennesker vil dø Nicholas Wilkinson, stortingsrepresentant i SV, holder samme linje. Rusreformen ble debattert på Stortinget på tirsdag, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X