God helg! Snart har vi utryddet dette neshornet

Oppdatert 20. mars: Sudan er død. De to eneste gjenlevende individene av arten nå er hunndyr. Derfor betyr Sudans død at denne underarten av neshorn vil bli utryddet, med mindre man lykkes med den aldri tidligere forsøkte operasjonen som omtales i denne saken.  Putin skryter av nye atombomber, Trump går til handelskrig og jeg føler meg ikke så bra jeg heller. Men i dyreverdenen går det bra, vel? Feil. Vi kan nå bevitne utryddelsen av nordlig hvitt neshorn i realtid! Siden 2009 har neshornet Sudan oppholdt seg i Ol Pejeta Conservancy i Kenya, sammen med to hunner av samme art. De […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X