Musiker om musikkanmelders Bylarm-nach: – Som en kebab uten dressing

Lenge har musikeren levd under musikkanmelderens pisk. Men hvem passer på purken? Hvem klipper frisøren? Jeg føler det er på tide med et rollebytte. Men hva er egentlig musikeren kvalifisert til å anmelde? Og er det egentlig noe ved anmelderen som er interessant å anmelde i det hele tatt? Jeg har bestemt meg for å anmelde én av anmeldernes største prestasjoner under årets By:Larm, nemlig vedkommendes nachspiel. Gaffa-anmelder Geir Magne Staurland, mindre kjent som Fenomenet Gaffa-Geir, er kanskje mest aktuell med sin totalslakt av Fanny Andersens konsert på Sentrum Scene under By:Larm. Han fikk også oppmerksomhet da han trillet en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.