Quiz: Regjeringen din har problemer og du må reagere. Hvilke av disse tre statsministerne er du?

Den logiske personen med ryggrad? Erna Solberg? Den grovt underkvalifiserte antropomorfe krabben Johannes?

b
a

Regjeringen til Erna Solberg har rotet seg inn i nesten helt uforståelig dumme problemer de siste dagene. Når teamet ditt er i krise må du som leder stå frem og ta ansvar. Mange har kritisert Erna for å ikke være flink nok til å ta tak i problemene.

Men det er faktisk ikke så lett! Her kan du prøve å se hvor bra du hadde klart deg selv. 

 

Share the quiz to show your results !


Just tell us who you are to view your results !

Quiz: Regjeringen din er i problemer og du må reagere. Hvilke av disse tre statsministerne er du? Den logiske personen med ryggrad, Erna Solberg eller den grovt underkvalifiserte antropomorfe krabben Johannes Jeg er %%personality%%

Les også: 9 ganger FrP skadet arbeidet mot pedofile og overgripere