Quiz: Regjeringen din har problemer og du må reagere. Hvilke av disse tre statsministerne er du?

Regjeringen til Erna Solberg har rotet seg inn i nesten helt uforståelig dumme problemer de siste dagene. Når teamet ditt er i krise må du som leder stå frem og ta ansvar. Mange har kritisert Erna for å ikke være flink nok til å ta tak i problemene. Men det er faktisk ikke så lett! Her kan du prøve å se hvor bra du hadde klart deg selv.    [viralQuiz id=25] Les også: 9 ganger FrP skadet arbeidet mot pedofile og overgripere

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X