Spotify-spilleliste med Bylarms beste + tips til fredagen!

Vi guider deg gjennom hype-tåka!

b
a

Fulgte du våre Bylarm-tips i går? I så fall vet du med deg selv om du bør fortsette med det. Hvis ikke, kan jo ikke skade å prøve? Eller, det kan det vel, det kan jo hende vi har helt ulik musikksmak slik at du ender opp med å bruke masse penger på å se artister du hater.

Vi har uansett laget en spilleliste med det vi mener er den beste musikken fra årets festival, og fra Offlarm-programmet.

Under er litt om noen utvalgte som spiller fredagen – flere i lista!

Les også: Her er Spellemann-prisene vi savner

Kedr Livanskiy

Er Kedr Livanskiy kokt ihop i samme, FSB-finansierte propagandalaboratorium som det slitsomme innflytter-klesmerket Gosha Rubchinskiy for å spre russisk kulturell innflytelse blant vestlige hipstere? Bryr du deg? Bare nyt de chille synthene, de rare, elektroniske lydene og den mistenkelig hypnotiserende vokalen, du. Ingenting subversivt å høre her. Klubbmusikk har alltid vært best i Øst-Europa uansett, så ta på deg din fineste foliehatt og din MEST kyrilliske langermede t-skjorte til tusen spenn og møt opp på The Villa fredag kveld.

The Villa fredag 23:00

Barselona

Danskene har kanskje ikke forstått at man må ha et lett googl-bart navn i 2017, men de forstår seg på små-slick, synth-basert pop med seksuelt frustrerte tekster.

John Dee fredag 21:00 og Ingensteds lørdag 20:00

Softcore untd.

Da N&D møtte EMIR og spurte ham om Softcore untd. sa han følgende: «Softcore begynte egentlig som et hobbyprosjekt. Jeg var jævlig mye i studio med Verdensrommet (bandet, ikke den delen av universet som ligger utenfor Jordens atmosfære, IDIOT!, red.anm.), og jeg syntes det var teit å ha en sånn $ushi-feature, siden de er seriøse, fakkings musikere. Så vi tenkte bare fuck it, vi lager et band.» Akkurat som alle andre i Bergen, si! Forskjellen fra bermen er bare at dette er bra. Bonus: Hvis du ikke kommer inn på EMIR-konserten, bare fuck it, dra på Softcore.

DOGA fredag 22:00 og Blå lørdag 23:30

Se også: Roskilde-freestyle med Emil Stabil, Onge Sushimane og Cezinando

Lekende Lett

Lekende Lett vil «gjøre vanlige ting fete, istedenfor å gjøre fete ting vanlige», noe som vel også kan sies om Bylarm? Der stopper også likhetene, for de av oss som trodde at den maskerte og anonyme duoen fra Bergen var en norsk musikkkonferanse og festival som ble arrangert for første gang i Trondheim 1998, fikk seg et skikkelig spark i trynet da det viste seg at de var den mangeårige musikeren og produsenten Kristian Stockhaus, blant annet kjente fra Ungdomskulen og samarbeid med Vilde Tuv, og den få-årige legenden Synne Bønes. Se LL vaie uanfektet i skjæringspunktene mellom hiphop, pop, Miami bass og baile funk på DOGA på fredag eller Blå på lørdag. Eller begge deler. Trenger jo ikke gjøre det så jævla vanskelig, tjukken!

DOGA fredag 21:00 og Blå lørdag 00:30

Barren Womb

Lei av backingtracks og programmerte trommer? Ja! Barren Womb er to riffglade trøndere med gitar og trommesett. Say no more!

Pokalen fredag 21:30 og Pokalen lørdag 22:30

Les også: Lekende Lett: – Det må være litt drama