Bisse

Spilleliste: Siste Bylarm-dag – dette bør du få med deg!

Fulgte du våre Bylarm-tips i går? I så fall vet du med deg selv om du bør fortsette med det. Hvis ikke, kan jo ikke skade å prøve? Eller, det kan det vel, det kan jo hende vi har helt ulik musikksmak slik at du ender opp med å bruke masse penger på å se artister du hater. Vi har uansett laget en spilleliste med det vi mener er den beste musikken fra årets festival, og fra Offlarm-programmet. Under er litt om noen utvalgte som spiller lørdagen – flere i lista!   Spielbergs Masse gitar, store refreng, stopp-og-øs breaks og veldig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X