9 ganger FrP skadet arbeidet mot pedofile og overgripere

Senterpartiet er opptatt av distriktspolitikk og vil ha en lensmann i hvert gjenstående lensmannskontor i landet etter at politireformen er gjennomført. Det er ikke justisminister Sylvi Listhaug enig i, hun mener i et intervju med VG at det vil skade arbeidet mot pedofile (!): – Det det i realiteten betyr, er at Stortinget sitter og detaljstyrer hvor ressursene skal gå. Det er klart det kan være det motsatte av å kunne satse på overgrep mot barn i en del politidistrikt, sier hun ut av det blå, før hun fortsetter, absurd urimelig: – Hvis du skal prioritere å heller ha en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X