Sumaya Jirde Ali: – En mann skrev at jeg bør helles bensin på og brennes

«Fu*k politiet og Fu*k Sylvi Listhaug» er budskapet til Sumaya Jirde Ali» skrev Øystein Stray Spetalen- og Jan Haudemann-Andersens-finansierte Resett i forrige uke. Dette, og påfølgende saker på samme nettsted, har utløst et skred av hatefulle kommentarer i Resetts egne kommentarfelt mot Jirde Ali, samfunnsdebattant og vinner av NATT&DAG-prisen Årets stemme. I en av artiklene som har kommet på Resett (som for øvrig var nominert til N&Ds Årets verste stemme) de siste dagene, skriver den anonyme «Mumler Gåsegg»: «Jirde Ali virker besatt av å sparke Norge i skrittet. Spytte på Norge. Hvorfor det? Er Somalia bedre? Flytt tilbake da». Sinte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X