Sumaya Jirde Ali: – En mann skrev at jeg bør helles bensin på og brennes

«Fu*k politiet og Fu*k Sylvi Listhaug» er budskapet til Sumaya Jirde Ali» skrev Øystein Stray Spetalen- og Jan Haudemann-Andersens-finansierte Resett i forrige uke. Dette, og påfølgende saker på samme nettsted, har utløst et skred av hatefulle kommentarer i Resetts egne kommentarfelt mot Jirde Ali, samfunnsdebattant og vinner av NATT&DAG-prisen Årets stemme. I en av artiklene som har kommet på Resett (som for øvrig var nominert til N&Ds Årets verste stemme) de siste dagene, skriver den anonyme «Mumler Gåsegg»: «Jirde Ali virker besatt av å sparke Norge i skrittet. Spytte på Norge. Hvorfor det? Er Somalia bedre? Flytt tilbake da». Sinte […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.