Ballett på ski, langrenn etter hest og en blanding av fekting og utfor: OL var bedre før

Javel, vi har vunnet mange gull i OL, men det viktigste er vel å delta? Det synes vi, så derfor hedrer vi noen idrettsgrener som hadde fortjent en større stjerne i årets OL. Skiballett Først ut: Skiballett! Skiballett gikk ut på at tidsriktig kledde atleter gjorde piruetter, saltoer og akrobatiske triks i en skibakke. Så enkelt, så utrolig vanskelig. Da sporten ble prøvd ut i OL  i 1988 og 1992,  var skiballett en demonstrasjonsidrett, og den grasiøse isdansen ble aldri en fullverdig del av lekene. Synd, for vår egen skiballett-legende Rune Kristiansen tok  bronse i 1988 og sølv i 1992. I […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.