Ballett på ski, langrenn etter hest og en blanding av fekting og utfor: OL var bedre før

Javel, vi har vunnet mange gull i OL, men det viktigste er vel å delta? Det synes vi, så derfor hedrer vi noen idrettsgrener som hadde fortjent en større stjerne i årets OL. Skiballett Først ut: Skiballett! Skiballett gikk ut på at tidsriktig kledde atleter gjorde piruetter, saltoer og akrobatiske triks i en skibakke. Så enkelt, så utrolig vanskelig. Da sporten ble prøvd ut i OL  i 1988 og 1992,  var skiballett en demonstrasjonsidrett, og den grasiøse isdansen ble aldri en fullverdig del av lekene. Synd, for vår egen skiballett-legende Rune Kristiansen tok  bronse i 1988 og sølv i 1992. I […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X