Kinesiske myndigheter slår ned på stripping i begravelser (!)

Kina forbyr alt som er morsomt.

b
a

Visse friheter burde også diktaturer holde seg for gode til å ta fra mennesker. Én av disse frihetene er friheten til å ha strippere i sin egen begravelse.

Formodentlig har man som nylig avdød diktaturstat-beboer holdt ut en hel livsstid med kjipe lover, strenge straffer og lite eller ingen politisk frihet. Da er det bare rett og rimelig at man får skeie litt ut én siste gang før man bestiller enveis-billett til det hinsidige.

Den gang ei.

Kinesiske myndigheter er i full gang med å forby alt som er gøy. Ifølge Medium.com har kinesiske myndigheter satt igang en kampanje for å få bukt med stripping i begravelser. Dette skjer kort tid etter forbudet mot å fremstille hiphop og tatoveringer (!) i media. Om dette er en god eller dårlig strategi for å beholde good will hos befolkningen vil vise seg.

LES OGSÅ: Striptease-opplevelsen uten moralske skrupler

Begravelses-stripping har om ikke vært et vanlig fenomen, så et gjentagende et, spesielt i rurale deler av Kina. Sannsynligvis er målet med det å spice opp stemningen litt i etterkant av dødsfallet — ikke ulikt gravølens humørløftende funksjon her på bjerget. I tillegg fører strippeshow med seg nysgjerrige tilskuere, som øker det totale antallet gjester i begravelsen, noe som er udelt positivt, både for avdøde og pårørende.

Disse argumentene er imidlertid ikke nok til å overbevise Kommunistpartiet, som utrolig nok mener at stripping i begravelser er samfunnsskadelig og vulgært. Vel, dem om det!

Her er et eksempel på hvordan det kan se ut:

LES OGSÅ: Automatisk sædinnsamler tas i bruk på kinesisk sykehus

Ok, det er litt rart, men spør du oss burde kineserne holde seg til det de kan best: forby politisk opposisjon.

De døde bør de la hvile i fred — men ikke før strippere har danset fra seg en siste gang på graven deres.