Photo: Jan Khür

Oslo har mange fine utesteder, men Kafé Hærverk er best

Lørdag 3. februar arrangerte NATT&DAG nok en gang Osloprisen, med artister og band som Beglomeg, 612, Sandra Kolstad, WHALESHARKATTACKS, Madi Banja, Rytmeklubben, Great News og Spilt Melk, og ikke minst fornøyde prisvinnere. En av de prisvinnerne var vinneren av Osloprisen for Årets utested: Kafé Hærverk! Fra gateplan er det ingenting som tyder på at Kafé Hærverk eksisterer. Den svarte filten foran vinduene og den digre, kroniske stengte ståldøra skriker ikke akkurat «velkommen». Men har du stå-på-vilje til å åpne ståldører, forsere en ugjestmild, industriell gang og åpne nok en gang en lukket dør, vil altså Oslos egen «Bar de Artistes» […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.