Gjestelista: De beste rap og rnb-låtene akkurat nå!

Hver måned setter NATT&DAG's go'gjeng  i Radio Nova sammen en ny liste med sine rap-og rnb-favoritter akkurat nå, for at du skal få muligheten til å lytte til det du har oversett i løpet av måneden. Eli, Gøte, Faduma, Even og Kristoffer kan du høre i programmet  Nova Amor,  som er Norges beste rap- og rnb-program hver fredag klokka åtte på Radio Nova. Hvis du vil høre låtene, (seff vil du det) finner du spillelista nederst i saken! Eli: Moha La Squale - Bienvenue à La Banane Da fløyta gjorde sitt comeback i rap- og rnbproduksjoner for noen år siden kunne man tenke seg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X