Vi gir bort billetter til «Antigone» på Det Norske Teatret!

Kort fortalt: mye faenskap. Død, fiendskap og uenigheter med gudene. Og som andre greske dramaer er ikke gudene de letteste å komme skjevt ut med... Hvis man har gått én måned på litteraturvitenskap skjønner man at Sofokles er viktig. Istedenfor å gjøre det (kjedelig) kan du ta turen på teater og se ham «live» ;) Vi gir bort fem (5) par billetter til nyoppsetningen av Antigone på Det Norske Teatret til valgfri dato. Ganske nice odds, spør du oss. Tagg en venn du vil ha med deg i kommentarfeltet eller send mail til konkurranse[at]nd.no, og skriv hvilke datoer du vil […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X