ENDETIDSTEGN: Matbutikk reklamerer med virtuell dating på Tinder

I den utmattende søken etter ekte menneskelig kontakt velger matvarekjeder å lure seg inn i våre intimitetssoner og utnytte de svakeste. De siste dagene har sponsede profiler dukket opp på Tinder. Til forskjell fra vanlige annonser inneholder disse profilene skuespillere som trer inn i rollen som En Ekte Singel-Person™, klare til å date deg og formidle KIWIs budskap. Om ikke konseptet med tilbud om middag for én person har en sørgelig nok undertone som det er, kombinerer de det med det koreanske fenomenet der man kan spise sammen med en jente på livestream. Dette er FOR MØRKT. Hvor skal dette ende? Kaféer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X