10 ting Elon Musk heller burde sendt opp i verdensrommet

På tirsdag la det amerikanske romfartsfirmaet SpaceX, ledet av Elon Musk, ut på verdens første privatfinansierte reise til Mars. Om lag 100.000 tilskuere hadde møtt opp for å se raketten Falcon Heavy ta av og legge ut på ferden som mange ser på som starten på billigere og hyppigere romfart – på sikt også for betalende kunder. Om bord i lasterommet var Musks private Tesla Roadster, med en dummy ved navn Starman i førersetet og David Bowies «Life On Mars» på anlegget. Raketten avlastet bilen i verdensrommet før den returnerte trygt til jordoverflaten. Uansett om bilen når Mars eller ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X