Norske skoleelever oppsummerer 1900-tallet

Verken vi eller verden er perfekte. I alle fall om vi skal tro norsk skoleungdoms oppsummering av forrige århundre, slik det er fremstilt på Daria.no — nettsiden som på tidlig 2000-tallet var selve nettportalen for skolerelatert juks, fusk og generell fanteri. — King og Parks gjekk på en buss sammen, og ble møtt av hyggelige mennesker For slik slekter følger slekters gang, følger 8. klasse 9. klasse og så videre. Atter nye årskull og generasjoner må skrive om temaer som er skrevet om mange ganger før, noe som skyldes at norske skoleelevers aktivitet i stor grad er bundet av pensum, læringsplaner […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X