Culture 2 – Her er elitens dom

«Hvor bra var egentlig dette?» Det er et spørsmål mange sannsynligvis sitter igjen med etter å ha hørt gjennom Migos’ nyeste, nesten to timer lange, gjesteliste-spekkede, oppfølger-album til nyklassikeren Culture fra i fjor. Culture II ble sluppet fredag 26. januar, på dagen som uoffisielt-offisielt har blitt den nye høytiden Culture Day. En ekstra helligdag vi alle fortjener i en verden som utenfor kulturfeltet stort sett domineres av dårlige ting. LES OGSÅ: Spillelista: Best akkurat nå! Men en underlig fornemmelse har spredd seg fra ørene til resten av kroppen, og det er ikke uforblommet vellyst og behag, men en noe mer urovekkende […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X