Culture 2 – Her er elitens dom

«Hvor bra var egentlig dette?» Det er et spørsmål mange sannsynligvis sitter igjen med etter å ha hørt gjennom Migos’ nyeste, nesten to timer lange, gjesteliste-spekkede, oppfølger-album til nyklassikeren Culture fra i fjor. Culture II ble sluppet fredag 26. januar, på dagen som uoffisielt-offisielt har blitt den nye høytiden Culture Day. En ekstra helligdag vi alle fortjener i en verden som utenfor kulturfeltet stort sett domineres av dårlige ting. LES OGSÅ: Spillelista: Best akkurat nå! Men en underlig fornemmelse har spredd seg fra ørene til resten av kroppen, og det er ikke uforblommet vellyst og behag, men en noe mer urovekkende […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.