Blå feirer 20 år med Jaga-konsert i kveld: – Vi har et nesten familiært forhold

Sommeren 2016 satt vi med klamme hender, og med hjertet i halsen. Etter 18 år stod Blå i fare for å miste skjenkebevillingen på grunn av politiets verste fiende: Ordensproblemer. I likhet med mye annet i livet ordnet det seg, og 28.februar fyller Blå 20 år! – Blå fyller 20 år, og bursdagsfesten skjer på samme dag som da Blå åpnet i 1998. Vi har invitert masse folk som er relevant for huset, og det blir konsert med Jaga Jazzist som har spilt her flere ganger. Første gangen de spilte var på åpningsdagen for tyve år siden. Datoen passer utmerket med by:Larm som er like etterpå. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.