Frp mener yoga «truer kristendommen» – her er 10 ting de OGSÅ burde bekymre seg over

Frp-politiker Oddvar Østreim advarer mot «snik-yogafisering», skriver lokalavisa Frolendingen. Anledningen er at skolene i Froland har yoga i undervisningen, noe som ifølge Østreim setter vår kristne kulturarv under press. Ja, han går faktisk så langt som å kalle det «et brudd på grunnloven», fordi at det er en nedprioritering av kristendommen i offentlig regi. Vi må jo nesten bare spørre: er det rart at det er krig i verden? Det er YOGA! Herregud, det er som å gå fullstendig til frontalangrep mot et spedbarn. Finnes det noe mer uskyldig enn å innta forskjellige stillinger med sin egen kropp? Vi hadde […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.