raymond smil

Den Gyldne Sprekk er Oslos beste rockeklubb

Prisen for årets klubbkonsept går til en klubb som med engasjement og innsats utover det vanlige, gjør byen og utelivet bedre. Den andre nominerte er: KOSO. Galleri Lyssky har valgt å trekke seg fra sin nominasjon fordi de ble fornærmet av nominasjonsteksten publisert i N&Ds papirutgave. Prisutdelingen gjøres på Årets beste-festen på Sentrum Scene 3. februar. Hold av datoen! Den Gyldne Sprekk Raymond Hauger Rock på Jaeger?? Lekkert, mann. En sjanger som for få år siden var like utenkelig som grindcore på Stortorvets Gjæstgiveri, har takket være tirsdagsklubben Den Gyldne Sprekk blitt en viktig del av Grensen-klubben. Det som startet som Oslo-utelivets tour […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.