NATT&DAG spør: Charlotte Dos Santos

Prisen for årets album under Osloprisen gis til fjorårets beste, norske musikkutgivelse, ifølge NATT&DAGs redaksjon og lesere. Vi plukker, dere velger.  Stem på årets musikk og vinn billetter til prisutdelingen her! Prisutdelingen skjer på Årets beste-festen på Sentrum Scene 3. februar, ALTSÅ NÅ PÅ LØRDAG! Beglomeg kommer, 612 kommer, Madi Banja kommer, Sandra Kolstad kommer, Rytmeklubben kommer, Great News kommer, Spilt Melk kommer. Kommer du??? Isåfall kan du kjøpe billetter HER, det er bedre enn å kjøpe i døra. Facebook-event HER. De nominerte til Årets beste album er: Cezinando – Noen ganger og andre  Broen – I <3 Art Charlotte Dos Santos – Cleo

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X