Hva sier de absurde Facebook-reklamene dine om deg?

Fått med deg den nyeste trenden innen segmentert reklame, eller? Algoritmer, baby! Selskaper får, kjøper og stjeler informasjon om deg så de lettere kan bore seg inn i hjernelappene dine. Se for deg strålene på dødsstjernen som møtes i én megasterk stråle bare at med reklame for nye tåfis-frie joggesko, rettet direkte mot deg fordi du googlet «fotsopp» i 2015. Det ser ikke ut som det er mulig å unnslippe denne smått 1984-esque markedsstrategien. Bransjen vet alt om deg. Spilleavhengigheten din, legningen din, gjelda di og hvor pappa har gjemt lørdagsgodtet. Friheten står for fall, folkens. Det fremste tegnet på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X