Hva sier de absurde Facebook-reklamene dine om deg?

Fått med deg den nyeste trenden innen segmentert reklame, eller? Algoritmer, baby! Selskaper får, kjøper og stjeler informasjon om deg så de lettere kan bore seg inn i hjernelappene dine. Se for deg strålene på dødsstjernen som møtes i én megasterk stråle bare at med reklame for nye tåfis-frie joggesko, rettet direkte mot deg fordi du googlet «fotsopp» i 2015. Det ser ikke ut som det er mulig å unnslippe denne smått 1984-esque markedsstrategien. Bransjen vet alt om deg. Spilleavhengigheten din, legningen din, gjelda di og hvor pappa har gjemt lørdagsgodtet. Friheten står for fall, folkens. Det fremste tegnet på […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.