«Call Me by Your Name» er en friksjonsfri fest for sansene

Sommer, Italia, måltider utendørs, sigaretter, ferskpresset juice, gamle bøker, klassisk musikk, nattbad, indiepop, ligge i gresset, tiltalende kropper, sex. Call Me by Your Name er et paradis der ingen form for kjærlighet er stigmatisert. En liberal, intellektuell og flerspråklig familie tilbringer ferien ved sitt sommerhus. I forbindelse med farens arkeologiske forskning får de besøk av hans medarbeider, Oliver (Armie Hammer). Sønnen Elio (Timothée Chalamet), fatter fort interesse for den tiltalende akademikeren. Ved siden av å være en av årets store Oscar-favoritter ser Call Me by Your Name ut som en erketypisk Cannes-film. Den observerende kamerastilen likner mye av arbeidet til […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.