«Call Me by Your Name» er en friksjonsfri fest for sansene

Sommer, Italia, måltider utendørs, sigaretter, ferskpresset juice, gamle bøker, klassisk musikk, nattbad, indiepop, ligge i gresset, tiltalende kropper, sex. Call Me by Your Name er et paradis der ingen form for kjærlighet er stigmatisert. En liberal, intellektuell og flerspråklig familie tilbringer ferien ved sitt sommerhus. I forbindelse med farens arkeologiske forskning får de besøk av hans medarbeider, Oliver (Armie Hammer). Sønnen Elio (Timothée Chalamet), fatter fort interesse for den tiltalende akademikeren. Ved siden av å være en av årets store Oscar-favoritter ser Call Me by Your Name ut som en erketypisk Cannes-film. Den observerende kamerastilen likner mye av arbeidet til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X