årets beste album

Her er de nominerte til årets album!

Prisen for årets beste album gis til årets beste, norske musikkutgivelse ifølge NATT&DAGs redaksjon og lesere. Vi plukker, dere velger. Stem på den du liker best her: Stem på årets musikk! Du kan lese mer om de nominerte i alle kategorier i den nyeste utgaven av NATT&DAG, som er ute nå. Prisutdelingen skjer på Årets beste-festen på Sentrum Scene 3. februar. Hold av datoen! De nominerte til Årets musikk er: CEZINANDO Noen ganger og andre Cezinando har i løpet av 2017 opparbeidet seg en unik posisjon i det norske musikklandskapet: Han er noe så sjeldent som en artist som treffer både […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X