LUKE 2: Holmlia Streetbattle

Norges beste hiphop-video, uavhengig av sjanger. Ingenting fanger gleden i haltende, improviserte bars, samholdet i gjengen og utenforskap som denne. Det er til slutt ingen tvil om hvem som til slutt har gutta bak seg. En ung Lil Goldfish står fjellstødt med rim som: «Halla gutta hva skjera, jeg ser på deg // når jeg har en bil jeg kan påkjøre deg» Les også: 3 filmer du bør se etter å ha sett NRKs hiphop-dokumentar «Takin Ova»

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X