LUKE 14: Mattilsynet møter opp på døra til mikronasjonen «Niceland»

Ingunn Røyseland er kvinnen bak Norges mest kjente mikronasjon, «Niceland». Hun nekter å være underlagt en «totalitær og destruktiv samfunnskontrakt», og har derfor erklært området rundt sitt eget hus en egen stat. I 2014 nektet hun å betale renter og avdrag på et banklån, som førte til utkastelse fra Niceland. Her befinner hun seg i en kinkig situasjon med politiet og mattilsynet, som har kommet for å sjekke vårrullene hun selger. Istedenfor normale forsvarsstrategier som f.eks. vollgrav tyr hun til kverulering, noe som viser seg å være overraskende effektivt. LUKE 13: Tove Paule prøvde en holocoaster i Toronto

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X