LUKE 14: Mattilsynet møter opp på døra til mikronasjonen «Niceland»

Ingunn Røyseland er kvinnen bak Norges mest kjente mikronasjon, «Niceland». Hun nekter å være underlagt en «totalitær og destruktiv samfunnskontrakt», og har derfor erklært området rundt sitt eget hus en egen stat. I 2014 nektet hun å betale renter og avdrag på et banklån, som førte til utkastelse fra Niceland. Her befinner hun seg i en kinkig situasjon med politiet og mattilsynet, som har kommet for å sjekke vårrullene hun selger. Istedenfor normale forsvarsstrategier som f.eks. vollgrav tyr hun til kverulering, noe som viser seg å være overraskende effektivt. LUKE 13: Tove Paule prøvde en holocoaster i Toronto

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.