Kjent komiker anklages for overgrep og seksuell trakassering

En kjent norsk komiker i 40-årene anklages for overgrep og systematisk, seksuell trakassering gjennom mange år i bransjen. Anklagene nevner dickpicks, upassende meldinger og slibrige kommentarer, i tillegg til fysiske krenkelser og tvang.     Handlingene skal ha gått ut over både kvinnelige kolleger og kvinner han har møtt i forbindelse med sceneopptredener. NATT&DAG vet at oppførselen hans lenge har vært et omtalt tema innad i humorbransjen. I likhet med flere av de vi har snakket med, er komikeren i stallen til bookingbyrået Stand Up Norge, som også forvalter humorscenen Latter på Aker Brygge.   Flere komikere skal ha varslet ledelsen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.