Forsvaret sendte ut jagerfly for å «skape julestemning» – her er 7 forslag til lignende julestunt

b
a

Ingenting ringer julen inn som store krigsmaskiner som drønner over himmelen! Det vet Forsvaret, og i går sendte de ut en rekke jagerfly for å «fly i julestjerneformasjon» fra Bodø til Oslo.

– Dette er en julehilsen fra Luftforsvaret og er en gammel tradisjon som stammer fra 1950-tallet, har løytnant Ove Ronny Haraldsen i Luftforsvaret tidligere fortalt TV 2.

Men hva nå? «I dag flyr Luftforsvaret julen inn» som an.no så fint skrev det, men det er da mange dager igjen til julaften? Greit nok at Forsvaret etter sigende har lite å rutte med, men det må da være mulig å få LITT mer julestemning over skatteseddelen?

Det skal ikke stå på forslag fra oss, i hvert fall! 

jagerfly

KOSELIG: Vi sjekker lista: Vaska gølv, børri ved, sett jagerfly i julestjerneformasjon …

– Hva med en slags drone som skyter gaver ned i pipa til barn som har vært snille?

– Arrangere lokale utsalg av «krigsveteranpepperkaker» uten armer og bein, og som «aldri helt kom hjem fra Afghanistan». Kanskje et par har gjemt seg under et bord fordi noen åpnet en sjampanjeflaske. Kjøp hele settet, og sett opp ditt eget tablå med pepperkakemenn og -kvinner som sitter i en sirkel og deler om det å leve med pepperkake-PTSL.

– Få Moods of Norway til å lage kule proteser til folk i Libya :)

– La norske soldater utplassert i Kirkenes gå bevæpnet, aggressiv og svært beruset julebukk på russisk side av grensen

LES OGSÅ: Kommentar: – Etterretningssjefen snakker bare piss

– De syv sortene: Forsvarsdepartementet lanserer syv nye våpen som gjør oss istand til å kaste oss enda raskere med i USAs kriger. Sirupsniper! Peprekaker! Kokospatroner! Sarinkaker! Pepperklase!

– Forsvarets eget mannskor opptrer i Spikersuppa med en sjelssettende barnesang om at Rudolf egentlig er rød på nesen fordi en sniksytter med lasersikte til enhver tid peker på ham. Man kan aldri være for sikker!

– Telemarksbataljonen plasserer inaktive stridshoder i hagen til alle med hage sånn at de kan komme i lokalavisen med saken «Fikk overraskende førjulsgave: – Dette startet høytiden med et smell!»

God jul!

LES OGSÅ: Er fremtidens norske elitesoldater gamere?