Folket v. Tim Heidecker – Saken om The Electric Sun 20

I årene siden den siste episoden av kultserien Tim & Eric Awesome Show, Great Job! i 2010 har Tim Heideckers prosjekter variert til alt fra performance-humor til døsig pappa-rock. Selv fans av Heidecker slet med å forstå hvor alvorlig han var da han lanserer ekstreme tirader mot kolleger som Tom Scharpling og Gregg Turkington eller da han disset Zach Braffs faux-introspektive kalkunfilmer. Tim har en lang historie med å ikke gjøre det enkelt for folk. Hans tilnærming til humor er inspirert av innovatører som Andy Kaufman og David Lynch, og sammen med Eric Wareheim ble han etter Tim & Eric Awesome Show, Great Job! internetts fremste […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.