Folket v. Tim Heidecker – Saken om The Electric Sun 20

I årene siden den siste episoden av kultserien Tim & Eric Awesome Show, Great Job! i 2010 har Tim Heideckers prosjekter variert til alt fra performance-humor til døsig pappa-rock. Selv fans av Heidecker slet med å forstå hvor alvorlig han var da han lanserer ekstreme tirader mot kolleger som Tom Scharpling og Gregg Turkington eller da han disset Zach Braffs faux-introspektive kalkunfilmer. Tim har en lang historie med å ikke gjøre det enkelt for folk. Hans tilnærming til humor er inspirert av innovatører som Andy Kaufman og David Lynch, og sammen med Eric Wareheim ble han etter Tim & Eric Awesome Show, Great Job! internetts fremste […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X