QUIZ: Barbestillinger fra Norges Idrettsforbund eller fra gutta krutts Korfu-tur sommeren 2016?

Etter mye om og men ble endelig Norges Idrettsforbunds restaurantkvitteringer publisert offentlig, og folk er i harnisk. Så mye penger på champagne dagen før de skal ut på jaktstart? Det er vel ikke fyllekuler som skal i rifla? :P I tillegg til NIFs regninger har vi fått tilgang til den litt-under-middels eksklusive gutteklubben «gutta krutt» og deres guttetur til party- og festbyen Korfu sensommeren 2016. Klarer du å se forskjell? Vi spiller: Hvor flink er du til å moralisere ut i fra hedonistiske bestillinger alene? Les også: 5 matretter som er både guilty og pleasure [viralQuiz id=14]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X