QUIZ: Barbestillinger fra Norges Idrettsforbund eller fra gutta krutts Korfu-tur sommeren 2016?

Etter mye om og men ble endelig Norges Idrettsforbunds restaurantkvitteringer publisert offentlig, og folk er i harnisk. Så mye penger på champagne dagen før de skal ut på jaktstart? Det er vel ikke fyllekuler som skal i rifla? :P I tillegg til NIFs regninger har vi fått tilgang til den litt-under-middels eksklusive gutteklubben «gutta krutt» og deres guttetur til party- og festbyen Korfu sensommeren 2016. Klarer du å se forskjell? Vi spiller: Hvor flink er du til å moralisere ut i fra hedonistiske bestillinger alene? Les også: 5 matretter som er både guilty og pleasure [viralQuiz id=14]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.