15 reklamer som vil kapitalisere på kapitalismens skyggeside

Vår trendanalyse: Noen reklamefolk har gjort en dårlig trendanalyse og kommet frem til at FORBRUKEREN vil ha selvironisk reklame på at forbrukeren forbruker i et kapitalistisk system. Vi har bare anekdotiske bevis, men det virker som det stadig dukker opp flere og flere opportunistiske reklamer som gjør puns eller business på kapitalismens mørkere sider. Senkapitalisme har nærmest blitt en meme og hashtaggen #latecapitalism blomstrer blant folk som fortsatt bruker hashtagger. Null lønn er en «mulighet» og fullstendig fravær av arbeidsvilkår er «frihet». Noen ganger skulle man nesten trodd det frie markedet ikke har noe iboende moralsk kompass, eller hva... :P late capitalism sure is […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.