Brannfare! Rapspillets Obama leker med ilden i ny video

Mye vann har regnet over Bergen siden sist gjengen i Rapspillets Obama ga ut musikk. Det er både fordi det regner sjukt mye i Bergen, men også fordi det har gått en stund. Det er tre år siden EP-en Høyvei som inkluderte gatehitten «Grønnere Gress» og undergrunnsfavoritten «Kinamann» (en av de mest undervurderte låtene de siste årene!). I fjor slapp de mixtapen 3x2, spilt inn på én tåkete helg i Trondheim, med blant annet Kjartan Lauritzen på gjestelisten. Men selv ikke alt regnet i Bergen hindrer Rapspillets Obama å rope BRANNFARE! på sin nyeste singel. LES OGSÅ: EMIRs første solosingel er ren eufori […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X