Brannfare! Rapspillets Obama leker med ilden i ny video

Mye vann har regnet over Bergen siden sist gjengen i Rapspillets Obama ga ut musikk. Det er både fordi det regner sjukt mye i Bergen, men også fordi det har gått en stund. Det er tre år siden EP-en Høyvei som inkluderte gatehitten «Grønnere Gress» og undergrunnsfavoritten «Kinamann» (en av de mest undervurderte låtene de siste årene!). I fjor slapp de mixtapen 3×2, spilt inn på én tåkete helg i Trondheim, med blant annet Kjartan Lauritzen på gjestelisten. Men selv ikke alt regnet i Bergen hindrer Rapspillets Obama å rope BRANNFARE! på sin nyeste singel. LES OGSÅ: EMIRs første solosingel er ren eufori […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.