nobel bopel

Nobel Bopel risikerer å måtte stenge – utleier vil ha kafeen ut etter nyttår

I 2015 mottok Thomas Cook og medeier Espen Vaular NATT&DAG-prisen for årets ildsjeler for å ha «bygget opp bydelskafeen Nobel Bopel på Møhlenpris til å bli et naturlig møtested, en ettertraktet turistattraksjon og midtpunkt for en by- og bydelsentusiasme som vi sjeldent har sett maken til.» Nå henger den videre driften av Nobel Bobel i en tynn tråd.  I forrige uke postet Nobel Bopel en beskjed på sin Facebook-side om at de har fått beskjed av Welhavensgate Boliglag AS, som eier bygget, om at de ikke kan fortsette driften etter nyttår. Kaféeier Thomas Cook sier til NATT&DAG at beskjeden kom brått på. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.