Hatefull guide: Slik blir blir du morsom på Instagram uten å jobbe hardt

Mange ønsker å være morsomme på Instagram, men ikke alle får det til. Det betyr ikke at man må gi opp bare fordi man ikke har så mange idéer. Blir man populær nok kan man faktisk tjene en god årslønn på reklame på Instagramkontoen sin. Her er tipsene for deg som vil få mye følgere på Instagram uten å jobbe så fryktelig hardt. 1: Ingen ideer? Bare vær aktuell! Det viktigste når du driver en Instagram er å være aktuell. Er man tidlig ute kan det tilgis at man ikke har en god idé, men bare deler noe man kunne […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X