kvinneguiden

Kvinneguiden: De aller beste diskusjonene fra hele Norges favorittforum (vol. 2.)

NATT&DAG har igjen tatt turen inn på Norges beste nettside: Kvinneguiden. Man skulle kanskje tro at tradisjonelle diskusjonsfora nå ligger øde i skyggen av mer populære nettsteder som f.eks. «Fjaseboka»? Nei. Kvinner, menn og alle andre typer kjønn holder det fortsatt gående inne på den rare www-siden. Er det normalt å gi 5-åringen sin steroider? Gøy eller teit med Hotell Cæsar-tema i bryllupet? Hvordan sjekke opp en flyvertinne? Svarene finner du på Kvinneguiden, og her er noen av de. Les også: Best of Kvinneguiden vol. 1 Du er utrolig vakker fra innsiden Setningen har aldri gitt mening for oss, heller. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X