kvinneguiden

Kvinneguiden: De aller beste diskusjonene fra hele Norges favorittforum (vol. 2.)

NATT&DAG har igjen tatt turen inn på Norges beste nettside: Kvinneguiden. Man skulle kanskje tro at tradisjonelle diskusjonsfora nå ligger øde i skyggen av mer populære nettsteder som f.eks. «Fjaseboka»? Nei. Kvinner, menn og alle andre typer kjønn holder det fortsatt gående inne på den rare www-siden. Er det normalt å gi 5-åringen sin steroider? Gøy eller teit med Hotell Cæsar-tema i bryllupet? Hvordan sjekke opp en flyvertinne? Svarene finner du på Kvinneguiden, og her er noen av de. Les også: Best of Kvinneguiden vol. 1 Du er utrolig vakker fra innsiden Setningen har aldri gitt mening for oss, heller. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.